Kaitalampi on noin 1200m pitkä ja keskimäärin 100m leveä. Alla Suomen Ympäristökeskuksen vuonna 2008 tekemä laaja selvitys Kaitalammen veden laadusta ja ympäristöstä. Kaitalammen vesi on erittäin puhdasta, koska alueella ei ole sitä kuormittavia päästöjä, myöskään sinilevää ei ole havaittu lammen vedessä. Uintipaikan ylläpitäjä on Helsingin kaupungin Liikuntavirasto, joka onkin parantanut Kaitalammen uintiolosuhteita entistä paremmiksi huomioiden ryhmämme avovesiuimareiden toiveet hienosti.

Uintipaikan ylläpitäjä on Helsingin kaupungin Liikuntavirasto, joka onkin parantanut Kaitalammen uintiolosuhteita entistä paremmiksi huomioiden ryhmämme avovesiuimareiden toiveet hienosti.

Kaitalampi on noin 1200m pitkä ja keskimäärin 100m leveä erämaalampi Pohjois-Espoossa. Kaitalammen vesi on erittäin puhdasta, koska alueella ei ole sitä kuormittavia päästöjä, myöskään sinilevää ei ole havaittu lammen vedessä. Uintipaikan ylläpitäjä on Helsingin kaupungin Liikuntatoimi. Kaitalampi Open Water puolestaan on suurin Suomessa toimiva avovesiuimareiden yhteisö, johon kuuluu jo lähes 2000 avovesiuinnista innostunutta harrastajaa. Lisätietoa ryhmästä löytyy yhteisön sivuilta: https://kaitalampi-open-water.webnode.fi