Isännöintipäivät is the largest annual real estate industry event in Finland, which annually brings together pioneers, professionals and leading service providers in the real estate industry – The event will take place in Jyväskylä’s Paviljonki, Finland on September 21st to 22nd. A total of  150+ solution, energy, and real estate partners will be ready to network, educate, and share with one another, including us at Connected Finland. And over 1,200 real estate professionals and enthusiasts under one roof.

What are we going to bring?

Kiinteistöt, rakennukset, tilat tuhlaavat jopa satoja tuhansia vuosikustannuksia, koska ne eivät yksinkertaisesti tiedä, mikä vaikuttaa niiden kustannuksiin, mikä johtuu suurelta osin sisäympäristöjen seurannasta ja tehokkaasta kylpyläkäytöstä. Siellä esittelemme avaimet käteen -sisäympäristön seurantaratkaisumme – AirWits Insight. Alustamme yhdistää tiedot ja käytännöt seuraamalla sisäympäristöjen tietoja ja varmistamalla samalla läpinäkyvyyden energiankulutuksen säästöjen edistämiseksi.

Take a glimpse of how Isännöintipäivät 2019 unfolded from the video below.

For more information: https://www.isannointiliitto.fi/isannointipaivat/